Mersin Barosu yönetimi ve stajyer avukatları kahvaltıda buluştu




Tarih: 13 Haziran 2022 Pazartesi 14:52


Mersin Barosu Staj Eğitim Merkezi, stajyer avukatların tanışıp kaynaşmasını sağlamak ve meslektaş dayanışması bilincini güçlendirmek amacıyla Elvanlı Serindere’de kahvaltı düzenledi.

Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda stajyer avukatlar, birbirleriyle daha güçlü iletişim kurup, keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Baro Başkanı Özdemir, stajyer avukatları önemsediklerini, bu nedenle stajyer avukatların mesleki gelişimlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde de yer alarak, daha güçlü bir meslek örgütü için dayanışma içerisinde olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, katılım gösteren stajyer avukatlarımıza teşekkür etti. Stajyer avukatlar ise, etkinliği düzenleyen Baro yönetimine ve Staj Eğitim Merkezi’ne teşekkür etti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA