Huzurkent’te 100Bin Gülücük Kütüphanesi açıldı




Tarih: 15 Haziran 2022 Çarşamba 16:07


Mersin’de bir AVM’nin dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara kitap ve oyuncak desteği sağlayıp etkinliklerle buluşturan projesi ’100Bin Gülücük’ çerçevesinde, Akdeniz Huzurkent Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir İlkokul ve Ortaokulu’nun kütüphanesi yenilenerek kitap desteğinde bulunuldu.

Kütüphane açılışına, Akdeniz İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek de katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Pamuk, küçük yaştan itibaren kitap okuma alışkanlığının kazanımının önemine dikkat çekerek, AVM’nin bu sosyal sorumluluk projesinde gerçekleştirdiği destekleri için teşekkür etti. Açılışta ayrıca Kazım Karabekir okulu öğrencilerinin dans ve ritim gösterileri büyük beğeni topladı. 100Bin Gülücük etkinlikleri ve kitap ve oyuncak desteği sağlanabilecek kumbaralarının, 19 Haziran tarihine kadar AVM’nin açık hava meydanında devam edeceği bildirildi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA