İsa Çani, MTSO başkanlığına adaylığını açıkladı




Tarih: 15 Haziran 2022 Çarşamba 17:24


MTSO 20 Nolu Meslek Komitesi ve MTSO Yönetim Kurulu Üyesi, İsa Çani Uluslararası Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Çani, lojistik sektörü temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği yemekte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını açıkladı

Haber – Mehmet Çetin

Özel bir otelde gerçekleşen ve lojistik sektörünün yoğun ilgi gösterdiği yemekte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanlığına aday olduğunu açıklayan MTSO 20 Nolu Meslek Komitesi ve MTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsa Çani, birlikten kuvvet doğduğunu ve lojistik sektöründen destek beklediğini söyleyerek, “Pandemiden dolayı uzun zamandır bir araya gelemedik. Biz bu kentte çok önemli bir sektör olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Biz aslında ‘kamyoncu’ algısını yenip, bu kente çok büyük katkılar yaptığımızı her fırsatta dile getirdik. Biz sektör olarak, özellikle bu kentte yılda 2 milyar dolarlık bir katkı sağlıyoruz. Yani aslında bizim bu katkımız gerçekten çok kutsal bir katkı. Turizm geliri diyorlar ama turizmi bu seviyeye getirmek için ne masraflar ediliyor, ne paralar ödeniyor ama inanınki bunun yüzde yirmisi bile bu ülkede katkı olarak kalmıyor. Bizim sadece bu yaptığımız katkının çok kutsal bir katkı olduğunu düşünüyoruz. Mersin üyeleri olarak bu kente belki de yılda yaklaşık 2 milyon dolarlık bir katkı sağlıyoruz. Biz bunu kentte kazanıp da kente yatırım yapmıyoruz başka ülkelerden, ülkeler arası taşımacılık yapıyoruz. Bizim birbirimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Birlikten güç, kuvvet doğar. Biz zaten güçlüyüz ve birlikte de çok daha güçlü olacağız. Güçlü olduğumuzu her fırsatta her yerde dile getirelim. Lojistik sektörünün kente ve ülkeye yaptığımız katkıları her fırsatta dile getirelim” ifadelerini kullandı.

 

ÇANİ: “HEPİNİZİN MTSO BAŞKAN ADAYLIĞIMA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”

Sürekli olarak lojistik sektöründeki sorunları gidermek adına çalıştıklarını dile getiren Çani, MTSO yönetimine aday olduğunu ve bütün sektör temsilcilerinden destek beklediğini belirterek, “ Burası benim evim, sizde benim ailemsiniz. Ben burada ailemle MTSO Başkan adaylığımı açıklıyorum.  Lojistik sektörümüz, ülkenin ihracatını, ithalatını taşıyor. Aynı zamanda İngiltere'den Irak'a, Almanya'dan Ülkemize, Portekiz'den, İspanya'dan İran’a her ülkeye taşıma yapıyoruz. Biz Türkiye'nin en önemli sektörüyüz. Nakliyecilerin sorunlarını her toplantıda gündeme taşıdım. Nasıl Antalya kent ekonomisinin lokomotifi turizmi ise, turizmci oda başkanı seçiliyorsa,  Konya sanayi odasının başkanı da kent ekonomisinin lokomotifi çiftçilerden seçildi. Biz Mersin ekonomisinin lokomotifi lojistikçilerdir. Oda başkanını biz belirleyelim. Ben sizlerin lojistik temsilcisi olarak oda başkanlığını lojistikten gelen bir kardeşiniz olarak, ailenizden biri olarak MTSO başkanlığına adayım. MTSO başkanlığına lojistik sektöründen bir kardeşinizin yakışacağını düşünüyorum. Hepinizden bu konuda tam destek bekliyorum. Biz birlikte olursak çok güçlü oluruz. Mersin'de 850'ye yakın lojistik sektör temsilcisi var. Lojistik sektörünün yüzde doksanı burada salonu doldurarak bana verdiğiniz tam desteği gösterdiniz. Hepinizin MTSO Başkan adaylığıma desteğinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

 CABADAK: “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR VE SİZDEN YANIMIZDA OLMANIZI İSTİYORUM”

Başkanlık kadrosunda sektörün önde gelen isimlerin seçmiş olduğu bir yönetim listesi çıkarma sözü vererek, “Ben sektör büyüklerinin her dediğine uymaya hazırım. Bu konuda desteğinizi bekler, tekrar teşekkür ediyorum. Biz kadromuzla hep beraber elimizden geldiğince sizlere hizmet etmeye çalıştık. Her kimin ne sıkın tısı varsa elimizden gelen gayreti gösterdik ve sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık sürekli” dedi. Toplantıda konuşan Necmettin Cabadak ise, kendilerine verilen destekten çok memnun kaldıklarını dile getirerek, kalabalık karşısında heyecan ve mutluluk yaşadıklarını ve bu duyguları da yaşattıkları için bütün katılımcılara teşekkür etti.  Her zaman birlik ve beraberlikten güç doğduğunu sözlerine ekleyen Cabadak, “O yüzden biz de siz değerli dostlarımızla bir araya gelmek, birlik ve beraber olmak istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Bizler 30 meclis üyesiyle birlikte MTSO başkanlığına İsa Çani’yi aday yapma fikrinde birleştik ve onun için de sizlerden de desteklinizi istiyoruz” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA