Mersin Teknopark’ın Genel Kurulu yapıldı




Tarih: 17 Haziran 2022 Cuma 14:56


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurum ve İşleticisi Ticaret A.Ş. (Teknopark) Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Temsilcisi Veysel Memiş, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Sefa Çakır, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve Teknopark Genel Müdürü İhsan Gültekin ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda başta Teknopark bünyesinde yürütülen projelere ilişkin konular olmak üzere, çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Pehlivan ve beraberindekiler toplantının ardından Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren girişimcilerin yerli imkânlarla geliştirdiği ‘İnsansız Deniz Aracı Sistemleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra yine Teknopark bünyesindeki mühendislerce yerli üretimle geliştirilen ve tarım ilaçlama hizmetinde kullanılan insansız hava aracını inceledi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA