Aydın Büyükşehir Belediyesi TYT sınavına katılan öğrencilerin yanında oldu




Tarih: 18 Haziran 2022 Cumartesi 11:33


Yüz binlerce öğrencinin büyük umutlarla hazırlandığı ve üniversite tercihlerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk basamağı Temel Yeterlilik Testi (TYT) başlarken, Aydın Büyükşehir Belediyesi de öğrencilerin yanında oldu.

Sınavın yapılacağı okul önlerinde stant açan Aydın Büyükşehir Belediyesi, sınav öncesinde öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Kültür Merkezleri'nde verilen etütler ve eğitim sürecindeki kitapçık destekleri ile öğrencinin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, TYT öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sınava katılan öğrencilere ve velilerine su dağıttı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak öğrencilere başarılar diledi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA