Balkan Şampiyonası’nın ilk gününde Alperen Karahan gümüş madalya kazandı




Tarih: 19 Haziran 2022 Pazar 16:38


Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nın birinci gününde Eskişehirli rekortmen milli gülleci Alperen Karahan, 20,20 metre mesafeye gülle atarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Romanya’nın Craiova kentinde organize edilen Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nın birinci gününde Türkiye Atletizm Milli Takımı; 2 altın, 4 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazandı. Eskişehirli rekortmen gülleci Alperen Karahan ise ilk günde 20,20 metre mesafeyle gülle atan Karahan, gümüş madalyaya layık görüldü.

 

"TÜRK SPOR TARİHİNE YAZMAK İSTEDİĞİM DAHA ÇOK DERECE VAR"

Sezon başından beri hedefinde 9-18 Ağustos tarihlerinde Konya’da düzenlenecek olan İslami Dayanışma Oyunları olduğunu ifade eden Karahan, "Türk spor tarihine yazmak istediğim daha çok derece var ve 21,10 metre olan olimpiyat barajını geçmek için elimden geleni yapacağım" dedi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA