Altın tırnakçılarını Mersin polisi yakaladı




Tarih: 21 Temmuz 2022 Perşembe 15:46


Şehit Mustafa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcudan el çabukluğu yöntemiyle, (M.Y.) isimli kadın şahıs ve beraberindeki 3 şüpheli şahsın A.A, G.A, B.K. altın yüzük satın alma bahanesi ile tezgahtaki 4 adet toplamda 62,5 gram yüzüklerinin 4 adet toplamda 11 gram ağırlığında hafif olan gerçek altın yüzükler ile değiştirilerek çalındığı ihbarında bulunuldu.

Asayiş Büro Amirliği’nce yapılan çalışmalarda kamera görüntülerine takılan 3 bayanın A.A, G.A, B.K. oldukları, aynı aile mensupları oldukları, Gaziantep’ten geldikleri tespit edilerek kullandıkları araç takibe alındı, yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan emek hırsızları A.A. ve G.A. Adana’da yakalandı. Aynı gün çıkarıldıkları mahkemede G.A. serbest kalırken A.A. ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca şüpheli şahısların Diyarbakır Ergani ve Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda da aynı yöntemle olaya karıştıkları tespit edildi ve yasal işlemler başlatıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA