Antalya’da çeşitli suçlardan aranan 50 kişi yakalandı




Tarih: 23 Temmuz 2022 Cumartesi 17:01


Antalya’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, aralarında çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 50 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 22 Temmuz’da Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli mercilerce haklarında yakalama emri bulunan “Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan” şahıslara yönelik 43 ekip ve 108 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. 
  Operasyonla; “Kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, yoksun kılma, uyuşturucu madde ticareti/bulundurmak/kullanmak, hakaret, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından 10 ile 20 yıl arası 1, 5 ile 10 yıl arası 7, 2 ile 5 yıl arası 8, 2 yıl altı 17 şahsın da aralarında bulunduğu 50 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. 

                                         


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA