Yeniköy Mahallesi’nin içme suyu altyapısı yenileniyor




Tarih: 31 Temmuz 2022 Pazar 14:16


Kentin tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına hız veren MESKİ, Toroslar Yeniköy Mahallesi’nin yetersiz içmesuyu sorununu çözecek çalışmalara başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri kaliteli, kesintisiz ve yeterli içmesuyuna kavuşacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, ToroslarYeniköy Mahallesi içmesuyu isale ve terfi hattı yapım işine devam ediyor. Söz konusu çalışmaların sona ermesiyle mahalle sakinleri kaliteli, kesintisiz ve yeterli içmesuyuna kavuşacak.MESKİ’nin yatırım tutarı 4 milyon 504 bin lira olan yapım işi kapsamında; muhtelif çaplarda 6 bin 156 metre HDPE boru ile 1861 metre çelik boru döşeme çalışması yapılması planlanıyor. Yeniköy Mahallesi’nin içmesuyu altyapı sorununu çözmek için çalışmalara başlayan MESKİ’nin mevcut terfi hattını yenilemesiyle içmesuyu abonelere daha verimli ulaşacak.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA