Yılmaz; “Mersin İdmanyurdu, küllerinden yeniden doğacak”




Tarih: 5 Ağustos 2022 Cuma 15:36


İçel İdmanyurdu Spor Kulübü yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yapmış olduğu başvuru olumlu sonuçlandı. İçel İdmanyurdu, Mersin İdmanyurdu A.Ş. adıyla yeni sezonda mücadele edecek.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yönetimini tebrik ederek; “Mersinimiz, Süper Lig’de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. 97 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Mersin İdmanyurdumuzu, eski günlerine döndürmek ve hak ettiği yerlere getirmek en büyük arzumuz” dedi.

 

“HEDEF, 100. YILDA SÜPER LİG”

“Mersin İdmanyurdu, küllerinden yeniden doğacak” diyen Yılmaz; “Yeni sezonda 3. lig, 1. grupta mücadele edecek olan kentimizin temsilcisi İçel İdmanyurdu’nun, Mersin İdmanyurdu A.Ş. olarak ligdeki yerini alacak olması, bizleri çok mutlu etti. Mersin İdmanyurdumuzu, kuruluşunun 100’üncü yılında Allah’ın izniyle, kentimizin desteğiyle Süper Lig’e taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

 

“TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

İçel İdmanyurdu’na; konaklama ve antrenman yapabilecekleri tesis tahsis ederek ve binlerce taraftar ile destek vererek, kırmızı-lacivertlileri yalnız bırakmayan Yılmaz; “Takımımızın her zaman yanındayız. Çocuklarımızla, gençlerimizle ve hemşehrilerimizle tribünlerde yerimizi almaya devam edeceğiz. Taraftar, takımının yanında olduğunda başarı kaçınılmazdır. İçel İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık’ın başkanlığında birlik ve beraberlik havası içinde bir başarı ortaya kondu. Biz de elimizden geldiğince destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig, 1. grupta mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu A.Ş.; 3 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da sahasında Amasya Spor’u ağırlayacak. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA