Çağla Büyükakçay, Polonya’da şampiyon oldu




Tarih: 14 Ağustos 2022 Pazar 15:34


Polonya’da düzenlenen Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) turnuvası Lotos Radom Cup’ta mücadele eden milli tenisçi Çağla Büyükakçay, şampiyonluğa ulaştı.

Kortlardan 8 ay boyunca uzak kalan Çağla Büyükakçay, son 1 ayda mücadele ettiği 15 maçın 12’sini kazanarak güçlü bir geri dönüşe imza attı. Polonya’nın Radom kentinde toprak kortlarda düzenlenen Lotos Radom Cup’ta Büyükakçay, ilk turda Japon rakibini, ikinci turda bir başka milli sporcu İlay Yörük’ü, çeyrek finalde Çek, yarı finalde ise Sloven rakibini eleyerek finale yükseldi. Finalde Belaruslu 23 yaşındaki tenisçi Vera Lapko ile karşılaşan Büyükakçay, Lapko karşısında 4-1 öndeyken rakibinin 26. dakikada maçtan çekilmesi sonucu toplamda kariyerinin 12'nci, W25 düzeyinde ise 7'nci tekler zaferini elde etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA