Çalımbay hakemlere ateş püskürdü! “Bu vicdansızlık”




Tarih: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 16:16


DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Adana Demirspor maçının hakemi Mert Güzenge’ye ve VAR’a verilen kararlardan dolayı tepki gösterdi. Çalımbay, “Bu nasıl hakemlik, bu nasıl düşüncesizlik. Bu vicdansızlık, hadi hakem görmedi VAR bile görmüyor. Bana bir kişi gelip bu faul değil desin. VAR’ın başındakinin de suçu var, orta hakeminde suçu var” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya ajans ve gazete temsilcileri katıldı.
Çalımbay, transferlerin kampa yetişmediğinden dolayı çok sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, “Ben geldiğimden beri bu takım Avrupa’ya gidiyor. Benim hedeflerim var, bu hedeflerimin başında da Avrupa geliyor. Türkiye’de her şeyi hallederiz. Ligi bitirdik, Türkiye Kupasını aldık. Şimdi bizim kuvvetlenmemiz gerekiyor. Takımdan 9 oyuncu gitti. Bunların yerine adam almamız gerekiyor. Biz transferde maalesef geç kaldık. Transferlerimizi kamplara yetiştirmek için çok uğraştık ama maalesef yetiştiremedik. Ben kampa giderken yardımcılarım Servet hoca ile Bülent hocayı burada bıraktık götürmedik. Biran önce transferlerimizi yetiştirelim diye uğraştık. Yönetimimiz de uğraştı ama olmadı. Biz oynadığımız maçlarda 2 tane kanatla oynadık. Biz istediğimiz oyuncuları alabilseydik her şey çok daha farklı olacaktı. Bugünde bir arkadaşımız geldi biz Charisis’i 2 ay önce istemiştik. Daha yeni alabildik. Oynadığımız maçlara biz transferimizi yapıp girebilseydik her şey daha farklı olacaktı. Yönetime de bir şey diyemiyorsunuz bütçe meselesi ortada. Her oyuncuyu da alma şansımız yok. Bazı arkadaşlarımız kampa gelemedi sıkıntılarından dolayı, kampa erken gelen Robin ile Murat. İkisi de şuan gayet iyi oynuyor. Biz 3-4 hafta sonra çok iyi yere geleceğiz. İki mevkide sıkıntımız kaldı. Onları da halledersek iyi yere geleceğiz” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA