Hasan Yıldırım: "Rakamlar sevindirmeye devam ediyor"




Tarih: 16 Ağustos 2022 Salı 13:44


Yılbor Plastik Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, ihracatta kırılan rekorların devam etmesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

Yıldırım, ‘Ticaret Bakanlığı verilerine göre, temmuz ayında ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,4 oranında artışla 18,6 milyar dolar oldu. İhracat rakamındaki bu artış tarihimizin en yüksek ihracat rakamlarını yakalamamıza neden oldu. Pandemi döneminden bu yana hızla artış gösteren ihracat rakamlarımız Türk sanayisinin güçlü yükselişinin açık bir göstergesidir’ dedi.

 

‘Yılbor Plastik Boru olarak ihracat rakamlarına katkı sunmayı sürdüreceğiz’ diyerek sözlerini sürdüren Hasan Yıldırım, ‘Biz de ihracat departmanımızın yoğun çalışmaları ile yeni pazarlarda kalıcı olma hedefindeyiz. Ürünlerimizi dünya standartlarında üreterek, ihracat yaptığımız ülke sayısını 100’e kadar çıkartmak istiyoruz’ dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA