Mersin İdmanyurdu’nun 97’nci kurulu yıldönümü kutlandı




Tarih: 16 Ağustos 2022 Salı 17:06


Mersin İdmanyurdu’nun 97’nci kurulu yıldönümü, Mersin il protokolün katılımıyla Atatürk anıtına çelenk sunumu ile kutlandı. Başarılara ve şampiyonluğa kenetlenmiş olduklarını belirten Kulüp Başkanı Metin Saltık, “İnanıyoruz ki yaptığımız bu meşale büyüyecek ve coşkulara dönüşecek” dedi.

Haber- Mehmet Işık

Mersin İdmanyurdu’nun 97’nci kurulu yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumu ile kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin İdman Yurdu’nun yıldönümü ile ilgili konuştu. Mersin İdman Yurdu’nun 97. yılında hep birlikte Atatürk anıtına çelenk sunumu ile bir araya geldiklerini belirterek, “Başta cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cumhuriyetimizin ilk yıllarında kuvay-ı milli ruhunun gençliğinde doğan tarihi başarılarla dolu büyük değerin bugünlere gelmesinde emeği geçen ebediyete intikal etmiş tüm büyüklerimizi saygıyla rahmetle anıyorum. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi ‘tarihini bilmeyen milletler yok olmaya mahkumdur.’ Bizler Edip Buran’ı, Mithat Toroğlu, Mehmet Karamehmet’i, Seyfi Alanya’yı, Lefter’i, Cihat’ı, Hacı Bayram Birinci’yi, Halil Kaptan’ı bu şanlı kulubün bugüne gelmesine bedel ödeyen tüm büyüklerimizi unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı iletiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“HEP BERABER BAŞARILARA VE ŞAMPİYONLUĞA KENETLENMİŞ DURUMDAYIZ”

Amaçlarının Mersin İdmanyurdu’nu eski günlerine taşımak olduğunu ifade eden Saltık, “Kuruluşun 97. yılında atamızın huzurunda şehrimizin gözbebeği, ortak paydası ve Mersin markası, Mersin İdmanyurdu’muzu o eski güzel günlere taşımak adına her türlü mücadeleyi, fedakarlığı yapacağımıza şahsım ve yönetim kurulum adına söz veriyorum. Bugün geldiğimiz noktada Sayın Valimiz, Büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, odalarımız, kurumlarımız, basınımız ve kırmızı şeytan taraftarımız olmak üzere başarılara ve şampiyonluğa kenetlenmiş olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnanıyoruz ki yaptığımız bu meşale büyüyecek ve coşkulara dönüşecek. Bu şanlı mirası aydınlık yarınlarımıza başarılı bir şekilde teslim edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA