Yenişehir Belediyesi YKS kursu kayıtları başladı




Tarih: 18 Ağustos 2022 Perşembe 16:01


Mersin Yenişehir Belediyesinin lise mezunlarına yönelik vereceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na hazırlık kursu için kayıtlar başladı. 2 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek kayıtlar Yenişehir Belediyesi Akademi’de yapılabilecek.

Erken Çocukluk Gelişimi Projesi ile bir ilke imza atan ve eğitim yaşını sıfıra indiren Mersin Yenişehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençleri de yalnız bırakmıyor. Yenişehirli üniversite adaylarının sınava en iyi koşullarda hazırlanması için harekete geçen Yenişehir Belediyesi eğitimlerle desteğini sürdürecek. Alanında uzman eğiticiler tarafından verilecek YKS kursu için kayıtlar da başladı. Öğrenciler kurslarla ilgili detaylı bilgiye Yenişehir Belediyesi Akademi’nin 0324 324 46 40 numaralı telefonundan ulaşabilecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA