Aslan: “Terör örgütlerinin yok olacakları yıl olacak”




Tarih: 18 Ağustos 2022 Perşembe 17:37


​​​​​​​Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemize ziyareti öncesinde Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın ile bir araya gelen Aslan, yaptığı açıklamada; “Bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri ve yok oldukları yıl olacak. Halka bunun pozitif enerjilerini vermemiz gerek” dedi.

Haber- Mehmet Işık

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, gazetemizi ziyaret ederek Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Batuhan Topçu ile bir araya geldi. Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Topçu, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a teşekkür etti. Bir süre gerçekleşen sohbette, medya sektörü hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Gazetemiz ziyareti öncesinde, Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde basın ile bir araya gelen Aslan, yaptığı açıklamada iletişim kanallarına önem verdiklerini belirterek, “Yapabileceğimiz ve yapamayacaklarımızı herkese söylüyoruz. Doğru bilgilendirmenin, halka doğru bilgi ulaştırmanın ne kadar ehemmiyetli olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarımızın emeklerinin kamuoyu tarafından bilinmesi, devletin en önemli unsurları olan güvenlik teşkilatının İçişleri Bakanlığımızın faaliyetlerinin halka duyurulması son derece önemli. Bu dosta güven kötülere huzursuzluk verir. Biz bunu çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“ İYİ GİDİYORUZ. DAHA DA İYİ OLACAK”               

Suçlulara ve terör örgütlerine yönelik çalışmaları başarılı bir şekilde yürüttüklerini aktaran Aslan, iyi yolda olduklarını, ciddi başarıların olduğunu ifade ederek,“Bu çalışmalarda devletimizin iradesi var. Şu anda hamdolsun Türkiye’mizin suçlulara ve terör örgütlerine yönelik çalışmaları hem içeride hem dışarıda başarılı ve mükemmel bir şekilde yürüyor. İçerideki terörist faaliyetleri son derece azaldı. Bunun böyle devam edip inşallah bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri ve yok oldukları yıl olacak. Halka bunun pozitif enerjilerini vermemiz gerek. Dışarıda aynı şekilde askerimiz, özel harekatçılarımız JÖK’çülerimiz , korucularımız herkes büyük bir mücadelenin içindeler. İyi yoldayız ve iyi yolda gidiyoruz. Bu çerçevede bizler Mersin’de üzerimize düşenleri arkadaşlarımızla beraber en üst seviyede yapmanın gayreti içindeyiz. Ciddi başarılarımız var. İyi gidiyoruz. Daha da iyi olacak” şeklinde konuştu.

 

“HER ÇALIŞMA ALIN TERİ İSTER”

İlişkilerin gelişmesi için ziyarette bulunduklarını belirten Aslan, yapacakları sosyal faaliyetlerle ilişkilerin daha çok gelişeceğini ifade ederek, “Çalışmalarımız son derece etkin bir şekilde devam ediyor. Burada yapılan hizmetleri sizin bilmeniz, sizin üzerinizden halkın duyması bunları önemsiyoruz. Ayda bir görüşüyoruz. Cevap verebileceklerimiz sorulara cevap veriyoruz, veremeyeceğimiz gizli ve farklı konusu olanları vermiyoruz. İlişkilerin gelişmesini son derece önemsiyoruz. Bu sebeple ziyaret gerçekleştirdik. İlişkilerimiz gelişmesi için farklı sosyal faaliyetler yapabiliriz. Çok ciddi silah yakalamalarımız oluyor. Zaten silah kullanma oranlarına bakınca düşüş var, azalıyor. İnşallah bunu azaltmanın gayreti içindeyiz. Her çalışma alın teri ister. Alın teri olmadan olmuyor” sözlerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA