Seçer, Tarhan, ESOB Başkanı Dinçer ve MTSO Başkanı Kızıltan ‘Esnaf Seninle’ uygulamasının lansmanına esnafı davet etti




Tarih: 21 Ağustos 2022 Pazar 14:23


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile birlikte Mezitli İlçesi GMK bulvarı üzerinde dükkanı bulunan esnafı ziyaret etti. Seçer, Tarhan, ESOB Başkanı Dinçer ve MTSO Başkanı Kızıltan, teknolojinin gücüyle, vatandaşlarla esnaf ve sanatkârlar arasında köprü olacak ‘Esnaf Seninle’ uygulamasının lansmanına esnafı davet etti.

Mezitli GMK Bulvarı boyunca esnaf ziyareti yapan ve hayırlı işler dileyen Seçer, Tarhan, ESOB Başkanı Dinçer ve MTSO Başkanı Kızıltan, vatandaşlarla da sohbet etti. ESOB Başkanı Dinçer ve MTSO Başkanı Kızıltan esnaf ve sanatkara uygulama hakkında bilgiler verirken, Seçer de belediyeler olarak destekçi olduklarını vurguladı.

 

LANSMAN 23 AĞUSTOS TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

‘Esnaf Seninle’ uygulaması; Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş birliğinde hayata geçirildi. Uygulamanın lansmanı da 23 Ağustos Salı günü saat 16.00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. Esnaf ziyareti esnasında ise Büyükşehir belediyesi personeli tarafından çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA