2 otomobilin karıştığı kazada 1 ölü, 4 yaralı




Tarih: 23 Ağustos 2022 Salı 16:01


Mersin’de 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Yenişehir GMK Bulvarı üzerinde Muğdat Cami ışıklarında meydana geldi. Kazadan sonra kaçan ve ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 34 EFM 375 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve ışıklardan dönüş yapan Basri Yılmaz idaresindeki 31 APH 41 plakalı otomobile yandan çarptı. Kazada sürüklenen otomobiller, kaldırıma çarparak durdu. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kazada yaralanan Basri Yılmaz, Eriban Şimşek, Coşkun Arpacı, Bektaş Arpacı ile Meryem Arpacı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Meryem Arpacı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA