Kazada ölen İHA muhabiri için mevlit




Tarih: 24 Ağustos 2022 Çarşamba 14:16


Gaziantep’te 16 kişinin öldüğü feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabiri Umut Yakup Tanrıöver için Cumartesi günü mevlit okutulacak.

Gaziantep Nizip otoyolunda yolcu otobüsünün kurtarma ekiplerine çarpması sonucu meydana gelen feci kazada mesai arkadaşı Muhammet Abdulkadir Esen ile birlikte hayatını kaybeden Umut Yakup Tanrıöver için mevlit programı düzenlenecek. Abdülhamit Han mahallesindeki sosyal tesislerde taziyeleri kabul eden Tanrıöver ailesinin 27 Ağustos Cumartesi günü saat 16:00'da Abdülhamit Han Sosyal tesislerinde yapılacağını belirterek, ''Gaziantep'te yaşanan elim kazada Rahmet-i Rahman'a uğurladığımız kıymetlimiz Umut Yakup Tanrıöver'in ruhuna okunacak Mevlid-i Şerif'e tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımız davetlidir'' dedi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA