"Sektörde lider kuruluşlar arasında yer almak hedefindeyiz"




Tarih: 25 Ağustos 2022 Perşembe 16:53


İz Defne Cup Kurucularından Cemile Değirmenci Koruk, tek kullanımlık ve geri dönüşümü olan karton bardak üretimi sektörleriyle ilgili gazetecilere bilgi vererek, “Sürekli gelişim bilinciyle kaliteli ve verimli üretim anlayışını; tedarikçi kuruluş çalışanları ve müşterilerine benimseten, yenilikleri ve teknolojiyi takip ederek sisteme adapte edip en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlayan, sektöründe lider kuruluşlar arasında yer almak hedefindeyiz” dedi.

2022 Yılı başında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ve hemen üretime başlayarak sektöre hızlı bir giriş yapan İz Defne Cup Kurucularından Cemile Değirmenci Koruk, sektörleri hakkında gazetecilere detaylı bilgi verdi. Karton bardağın tüm sıcak ve soğuk içeceklerin tüketimi için tek kullanımlık bir ürün olduğunu ifade eden Koruk, “Karton bardak doğal selülozdan üretildiği için ısınan hammaddenin içeceğe karışması gibi bir riski yoktur. Üretilen malzemeler yüzde 100 selülozdan üretildiği takdirde zarar vermez. Doğada çözünebilme özelliği ile de çevre dostudur. Tek kullanımlık ve geri dönüşümlü bir üründür” diye konuştu.

 

“GELECEĞE KENDİSİNİ ÇOK İYİ HAZIRLAMIŞ USTA KADROMUZ VAR”

Sektördeki hedeflerini anlatan Koruk, Müşterilerin beklentileri doğrultusunda iyiyi hedefleyen bir firma olduğunu belirterek, “Sürekli gelişim bilinciyle kaliteli ve verimli üretim anlayışını; teda­rikçi kuruluş çalışanları ve müşterilerine benimseten, yenilikleri ve teknolojiyi takip ederek sisteme adapte edip en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlayan, sektöründe lider kuruluşlar arasında yer almak hedefindeyiz. Bu anlamda dürüstlük, saygınlık, güven, kalite, şeffaflık, ekip çalışması, sürekli gelişim öncelikli değerlerimiz arasında yer almaktadır. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda en iyiyi hedefleyen bir firma olarak, sürekli gelişim anlayışı içinde yenilikleri ve teknolojiyi takip etmekteyiz. Sisteme adapte edip sektörümüzdeki teknik ve teknolojik her türlü gereksinimi sağlayarak, kurumsal kimliği­mizi ortaya koyabilmeyi düşünüyoruz. Köklü geçmişimizden aldığımız terbiye, bilgi birikimi, deneyim ve geleceğe kendisini çok iyi hazırlamış usta kadromuz ile hedefimize ulaşmak ve üstlendiğimiz misyonu yerine getirme kabiliyeti ve inancındayız” şeklinde konuştu.

 

“GÜVEN VE KALİTE MEKANİZ­MASINI DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞTIRMAYI GÖREV SAYIYORUZ”

Kendi rakiplerinden ayıracak özelliklerini anlatan Koruk, “Kaliteli el işçiliği, zamanında ve güvenilir hizmeti ile sektörün aranılan firması, imalat sektörünün güçlendirilmesi ve bölgeye yapılan teknolo­jik yatırımlarının daha da arttırmak adına bu güven ve kalite mekaniz­masını değerli müşterilerimize ulaştırmayı kendine bir görev sayıyoruz. Bütün bunları yaparken resmi ve sosyal sorumluluğumuzdan asla geri durmamak, insani değerlere son derece saygılı olmak misyonumuz haline geldi” ifadelerine yer verdi.

 

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HEDEF ALDIK”

Emin adımlarla çalıştıklarını ve kalıcı çözümler ürettikleri aktaran Koruk, “Kaliteli işçiliğimiz ile birinci sınıf doğa dostu ham madde ile üretim ka­litesi hizmetlerimizle sağladığımız doğa dostu ve yüzde 100 geri dönü­şümü olan ürünlerimiz ve iş ahlakımızla müşteri memnuniyetini hedef alarak sektörde doğru ve kalıcı çözümlerle hizmet ve değer üreten bir şirket olmaya devam etme yolunda emin adımlar ile ilerleyeceğiz” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA