Mezitli Yazlık Sinema’nın duvarları sanatçıların resimleri ile donatıldı




Tarih: 26 Ağustos 2022 Cuma 12:15


Mezitli Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu, Mezitli’de yaz sıcaklarının vazgeçilmezlerinden olan Yazlık Sinemaya muhteşem bir fırça dokunuşu yaptı. Yazlık Sinema’nın duvarlarına Türkan Şoray, Fatma Girik, Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Kemal Sunal gibi Türk Sinemasının unutulmaz sanatçılarının resimlerini yaptı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yazlık Sinema’nın duvarlarına sanatçıların resimlerini yapan Mezitli Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu’nun çalışmalarını ziyaret etti. Bir süre fırçayı alarak resim yapanlara destek olan Tarhan, gösterdikleri duyarlılık ve belediye çalışmalarına verdikleri destekler nedeniyle teşekkürlerini iletti. Tarhan, ziyareti sırasında Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul'a da pastalı sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Mezitli Kent Konseyi’nin çok değerli çalışmalar yaparak kente çok değerli katkılarının bulunduğuna vurgu yapan Tarhan, “Pek çok projemizde bizlere destek vererek Belediyemizin en önemli gönüllü destekleri oluyorlar. Bugün de Yazlık Sinemamızın duvarlarına, tamda olması gerektiği gibi Türk Sinemasına büyük katkıları bulunan unutulmaz sanatçılarımızın resmini yapıyorlar. Türk sineması nostaljisini Yazlık Sinemamızın duvarlarında yaşatıyorlar. Ben de hem moral vermek hem de bu güzel anlara tanıklık etmek için ziyaret ettim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA