Alaca’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı




Tarih: 30 Ağustos 2022 Salı 14:49


Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos ruhunun ebediyen devam edeceğini ve daha nice sosyal, siyasal anlamlarda zaferlerle cumhuriyetimizin taçlanacağını belirten Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, "Daha adil ve yaşanır bir dünya inşa etmek için tüm varlığını ortaya koymuş ve zaferler elde etmiş ecdadımız, mücadelesini ağustos ayında taçlandırmıştır. Anadolu’yu bize yurt yapan ve burada ilelebet kalıcı olduğumuzu teyit eden zaferler bu ayda elde edilmiştir.  Bağımsızlığı ve milli hâkimiyeti müjdeleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin de atıldığı Büyük Taarruzu ve sonunda elde edilen zaferi bize hediye eden tüm şehit ve gazilerimize şükran borçluyuz. Nesilden nesile aktarılan mücadele ruhu, bugün de aynı heyecan ve azimle devam etmektedir. Bu sorumluluk bilinci ile yeniden dirilişimizin sembolü haline gelmiş Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor tüm milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyorum" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA