Tarsus TSO meclisi toplandı




Tarih: 1 Eylül 2022 Perşembe 15:22


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündem konuları arasında ekonomideki güncel gelişmeler, sektörel konular ve bölgede yapımı devam eden mega projeler vardı.

Tarsus TSO’nun Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Eyüboğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yapılan faaliyetler ve yürütülen projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.Toplantı, faaliyetler sunumunun ardından ekonomideki güncel gelişmeler, sektörel konular ve bölgede yapımı devam eden Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Çukurova Bölgesel Havalimanı ve Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı olarak kurulan Mersin Agropark’ta gelinen son durumların gündeme getirilmesiyle sona erdi.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA