Vali Pehlivan, Yeni Mersin İdmanyurdu’nun ilk maçını izledi




Tarih: 4 Eylül 2022 Pazar 15:20


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2022-2023 sezonunda 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdmanyurdu takımını, Amasyaspor ile oynadığı ilk maçını tribünden izledi.

Mersin Stadyumu’nda müsabaka öncesinde Mersin İdmanyurdu soyunma odasında futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Vali Pehlivan, “Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Sezonun ilk maçında sizlere destek için buradayız. Heyecanla sizi izleyeceğiz. Mersinli hemşehrilerimizle birlikte sizlere destek olacağız. Siz de birbirinize güvenin, inanın, birbirinize destek olun, güzel bir takım oldunuz, gururla sizleri izlemeye devam edeceğiz, hepinize başarılar diliyorum” dedi. Akabinde, maçı izlemek üzere tribündeki yerini alan Vali Pehlivan, maç sonunda, sezonun ilk müsabakasında Amasyaspor’u 2-1 yenmeyi başaran Yeni Yeni Mersin İdmanyurdu takımını tebrik etti, başarılarının artarak devamını diledi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA