Yeni MİY’den Yılmaz’a ziyaret




Tarih: 7 Eylül 2022 Çarşamba 16:12


TFF 3. Lig 1. Grup’ta oynayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda kulüp yönetimi kent protokolünü ziyaret etmeye başladı. Başkan Metin Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit ve yönetim kurulu Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Saltık tarafından Yılmaz’a isminin yazılı olduğu 33 numaralı maç forması hediye edildi.

Kırmızı lacivertli kulübe her zaman destek olan ve Prof.Dr. Aziz Sancar Tesisleri’ni kulübe tahsis eden Yılmaz, Mersin’de MİY taraftarlarının da gönlünü fethetmişti. Yapılan ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yılmaz, Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimine teşekkür etti. Yılmaz, “Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA