Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) eğitim sponsoru Özel Bilimkent Okulları oldu




Tarih: 13 Eylül 2022 Salı 15:54


Çukurova Basketbol Kulübü ile Özel Bilimkent Okulları arasında, altyapı takımlarına yönelik ‘eğitim sponsorluğu sözleşmesi’ imzalandı.

Okulun Mezitli Çamlıca Mahallesi’ndeki yerleşkesinde düzenlenen imza törenine; Genel Koordinatör Ender Ünlü, Özel Bilimkent Okulları’nın Kurucu Temsilcisi  Özkan Demir, İdari Menajer Erkan Dinçay, Altyapı Menajeri  Yasemin Metin, Altyapılar Genel Koordinatörü Halil Demirbilek, Sporcu Tarama ve Spor Okulu Teknik Koordinatörü Ali Doğan Korkmaz, pilot takım Koyuncu Irmakspor’un Başkanı Bilal Irmak, Uzman Klinik Psikolog  Asena Yalçın, altyapı koçları, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve sporcular katıldı. Yaptığı konuşmasında sporu seven bir insan olduğunu dile getiren Özel Bilimkent Okulları’nın Kurucu Temsilcisi Özkan Demir, “Her zaman sporcularımızın yanında olacağım. İş birliğinin oluşmasına katkı sağlayan kulüp yönetimimize ve hocalarımıza teşekkür ederim. Bu iş için çok uğraştılar, çabaladık ve güzel bir sonuç elde ettik. İnşallah birlikteliğimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek” dedi. Okul yönetimine teşekkür eden Genel Koordinatör Ender Ünlü ise eğitimin önemine vurgu yaparak, “Basketbolun yanında akademik eğitime de büyük önem veriyoruz. Çocuklarımız için sağlayabileceğimiz ne varsa, her sene bir fazlasını sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın akademik ve sportif eğitimi birlikte yürütülebileceğini tüm Türkiye’ye ispat edeceğimizi düşünüyorum. Hem okul yönetimi hem de kulübümüzün hedefleri çok büyük. Çocuklarımızın da kendi geleceklerini oluşturma sürecinde eğitimin yeri çok ayrı. Sponsorluğumuz ile birlikte yeni eğitim-öğretim yılı ve basketbol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından, eğitim sponsorluğu sözleşmesi Demir ve Ünlü tarafından imzalandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA