Mersin’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Final Müsabakaları sona erdi




Tarih: 13 Eylül 2022 Salı 15:55


16-19 Ağustos 2022 tarihleri arası 8 il, 23 takımdan 114 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen ‘Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Final Müsabakaları’ Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kompleksi Kapalı Kortta düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Birbirinden heyecanlı ve nefes kesen mücadelelere sahne olan ANALİG Badminton Final Müsabakaları sonunda; Erkeklerde Ankara birinci, Karaman ikinci, Çorum üçüncü ve Samsun dördüncü olurken, Kadınlarda ise Ankara birinci, Erzincan ikinci, Niğde üçüncü ve Mersin dördüncü olma başarısı gösterdi. Mersin'de düzenlenen ‘Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Final Müsabakaları’ sonunda derece giren takımlara ödülleri; Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Daire Başkanı Hakan Bebek, Türkiye Badminton Federasyonu Genel Sekreteri Zuhal Karakuş, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Tenis Kompleksi Tesis Müdürü Berna Kulaç ve Tesis Amiri Yalçın Dede tarafından verildi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA