Mersin polisinden terör operasyonu




Tarih: 15 Eylül 2022 Perşembe 16:30


PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon gerçekleştirdi.

2019 yılında ülkemizde gerçekleşen yerel seçimlerden sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işe giren ve halen aktif olarak çalıştıkları anlaşılan; F.E, A.K, B.B, D.B, H.S, K.B, M.E.İ, A.K, İ.G, S.M isimli şahısların PKK/KCK terör örgütünü övücü/özendirici/sahiplenici/yüceltici şekilde propaganda yaptıkları tespit edildi.Bahse konu 10 şüpheli şahsa yönelik 180 Polisin katılımı ile 10 adrese eş zamanlı olarak operasyonel çalışma gerçekleştirildi. Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün tespit ettiği 10 şüpheli şahıstan aralarında örgütün Değer Ailesi olarak tanımladığı, örgüt adına kırsal alanda faaliyet yürütürken etkisiz hale getirilmiş örgüt mensuplarının 1. derecede aile yakınlarından olanların bulunduğu anlaşılan 8 şüpheli şahıs göz altına alınırken, diğer iki şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonlar devam etmektedir.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA