Mersin OGM Basın ve İletişim Şube Müdürlüğü’ne Abdurrahman Sezer atandı




Tarih: 16 Eylül 2022 Cuma 15:10


İzmir Orman Bölge Müdürlüğü emrinde Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne Basın ve İletişim Şube Müdürlüğü emrine Şube Müdürü olarak naklen tayin olan Abdurrahman Sezer ‘e göreve başlaması dolayısıyla, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

1979 Yılında doğan Abdurrahman Sezer; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi mezunudur. Mersin, Antalya ve İzmir Orman Bölge Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde görev yapan Orman Mühendisi Abdurrahman Sezer, en son olarak İzmir Orman Bölge Müdürlüğü emrinde Şube Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne Basın ve İletişim Şube Müdürü olarak atanan Sezer’i Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, tebrik edip yeni görevinde başarılar diledi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA