Aday mühendislerin hizmet içi eğitimleri başladı




Tarih: 19 Eylül 2022 Pazartesi 14:11


Bölge Müdürlüğü 2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında Aday Mühendis hizmet içi eğitimleri başladı.

Eğitime, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Beyhan Altıntaş, Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal ve aday orman mühendisleri eğitiminin açılışına katıldı. Bölge Müdürü Yalçın, Hizmet içi eğitimde aday mühendislere “Birçok sınavdan geçerek Orman Genel Müdürlüğü teşkilat bünyesi ekibi içinde yer aldınız. Orman Genel Müdürlüğü Mühendisleri olmanızdan dolayı da hepinize tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, bu hizmet içi eğitiminde ayrıca faydalı olmasını canı gönülden diliyorum. Bu eğitimler almış olduğunuz temel bilgilerle uygulamanın örtüşmesini sağlamak için yapılan eğitimlerdir. Orman Genel Müdürlüğümüzün görevleri, ormanlarımızın öncelikli olarak korunması, ormanların geliştirilmesi ve orman alanlarının genişletilmesi şeklinde ifade edilir. Bizler de Orman Genel Müdürlüğümüzün görevleri doğrultusunda üzerimize düşeni her birimiz ayrı ayrı yaparak, bu teşkilatta bulunmamızın gereğini yerine getirme gayreti içerisinde olmalıyız” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA