Tarsus Emniyeti, alışveriş merkezinde bilgilendirme standı kurdu




Tarih: 21 Eylül 2022 Çarşamba 15:00


Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, TEM Grup Amirliği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği ilçede bulunan TARSU Alışveriş Merkezi’nde vatandaşlara yönelik bilgilendirme standı kurdu.

Yapılan bilgilendirmede: uyuşturucu ile mücadelede toplumsal farkındalığı oluşturmak ve bu mücadeleye etkin katılımın sağlanması amacıyla bilgilendirme ve önleme faaliyetleri, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri anlatılarak suç ve suç örgütlerine bulaşmamak için yapılması gereken konular ve suç örgütlerinin gençleri istismar edebileceği durumlar, şiddetin önlenmesi için alınabilecek önleyici ve koruyucu tedbirler, hırsızlık, dolandırıcılık, güvenli internet kullanımı, genel güvenlik konular, trafik güvenliği açısından sürücü ve yayaların uyması gereken genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Etkinlik esnasında bilgilendirici broşür, anahtarlık, defter, kalem, boyama kitabı, şapka, etiket vb. ürünlerin dağıtımı yapıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA