Toroslar ’da mahalle muhtarlarıyla toplantılar devam ediyor




Tarih: 30 Eylül 2022 Cuma 15:43


Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü Yumuktepe Polis Merkezi Amirliğİ ve Güneykent Şehit Veysi Kakı Polis Merkezi Amirliği sorumluluk alanlarında bulunan mahalle muhtarları ile; mahalle halkının istek, öneri ve talepleri alınmak üzere muhtarlar toplantısı yapıldı.

Toplantıda Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil; “Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla teşkilatın 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu, mahallede meydana gelen her türlü sorun ile ilgili 112 Acil Çağrı Merkezini ve ilgili birimleri arayabileceklerini, kadına karşı şiddetin önüne geçilebilmesinde KADES uygulamasının önemi ile daha aktif kullanımının sağlanabilmesi için yapılması gerekenleri, narkotik madde kullanımının ve satışının önüne geçilmesi, dolandırıcılık ve hırsızlık olayına karşı alınabilecek önlemler hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Tüm muhtarlar sıra ile söz almış olup; vatandaşların bölgelerindeki parklara kamera sistemi, okul önleri ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlere hız kesici çakılı kasis ve trafik levhalarının konulması ile asayiş yönünde alınabilecek tedbirler ile ilgili istediklerini bildirmişlerdir. Muhtarların istek, öneri ve talepleri alınarak ilgili kurumlara ve birimlere yazılı şekilde bildirileceği kendilerine bildirilmiş olup gerekli çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA