Hedef büyülttüler




Tarih: 2 Ekim 2022 Pazar 14:47


Muay Thai Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olarak büyük başarıya imza atan Avşin Fidan ve Mersin şampiyonu kardeşi Ozan Fidan, ‘Ülkemizi temsil etmek istiyoruz” diyerek hedef büyülttü. Fidan kardeşler, ders saatlerinin yanı sıra günde çift idman yaparak yeni müsabakalara hazırlanıyor.

Güven Zencir Spor Kulübü’nün 11 sporcusu, geçtiğimiz ay Kütahya’da gerçekleştirilen Muay Thai Şampiyonası’na katılmış, 9 sporcu madalya elde ederek Mersin’i gururlandırmıştı. 40 ilden 200’ü aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada 38 kiloda Avşin Fidan Türkiye Şampiyonu olmuş, 10 yaşındaki kardeşi ise 32 kiloda Okul Sporları Mersin Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.  Şimdi iki kardeş, bir yandan hem okul hayatlarını sürdürüyor hem de antrenmanlarına devam ederek hayallerini gerçekleştirmek için çok çalışıyorlar. Fidan Kardeşler, uluslararası arenada Türk bayrağını göndere çekmek istiyor. Altın çocukların babaları olan Fidan Company Uluslararası Lojistik Yönetim Kurulu Genel Başkanı Orhan Fidan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Kulüpteki onlarca genç ve çocuklara verdiğimiz eğitimde belli bedeller ödeniyor. Masrafları olan çocuklarımızın aile desteğiyle beraber şampiyonalara iştirak ediyorlar. Verilen faydalı eğitim için, gelecek temiz nesiller için çocuklarımıza destek beklemekteyiz. Mersin’de duyarlı iş adamları, iş insanları bu altın çağındaki çocuklara destek olmanızı bekliyoruz. Güven Zencir Spor Kulübü Başkanı Güven Zencir’e ve spor kulübüne sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA