Yücesoy: “Amacımız kamu yararına çalışmak"




Tarih: 2 Ekim 2022 Pazar 15:14


TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, basın ile bir araya geldi. İl koordinasyonun bazı görev değişikliklerden dolayı basın ile bir araya geldiğini belirten TMMOB Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, “Bizim temel amacımız kamu yararına çalışmak. Bizim için öncelik kamu içindir. Meslektaşlarımızın haklarını savunmaya onlarla ilgili olan tüm sorunları hep beraber çözmeye, bir arada çözümler üretmeye hazırız” dedi.

Haber-Fatih DÖNMEZ

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu bir otelde toplantı yaparak basın mensuplarıyla buluştu. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, il koordinasyonun bazı görevlerinde değişiklikler yapılmasından dolayı bir araya geldiklerini söyledi. Yücesoy, “TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu’nun bir araya gelip kentimiz ile ilgili yapmış olduğumuz yapmak istediğimiz çalışmaları ve il koordinasyon kurulumuzda bazı görev değişikliklerin olmasından dolayı bir araya geldik. TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu olarak geçtiğimiz aylarda kendi aramızda yapmış olduğumuz bir seçimden sonra yeni göreve koordinasyon kurulu sekreterliğine arkadaşlarımızın takdiri ile göreve geldik” ifadelerini kullandı.

 

“BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ KORUYARAK DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Birlik beraberlik içerisinde kent için olumlu şeyler yapacaklarını ifade eden Yücesoy, “Bu kent için her zaman tarafsız ve kentin yararına ve kamu yararına halkın yararına olan işlerimize teknik raporlarımızı daha önce olduğundan daha da fazla bir şekilde birliğimizi beraberliğimizi koruyarak daha da güçlendirerek sürdüreceğimizi bildirmek isteriz. Oda başkanlarımızı sizlere tanıtmak isteriz” dedi.

 

“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ”

Mersin’de yaşanan terör saldırısı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Yücesoy, “Terörün her türlüsüne karşıyız ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ailelere sabır diliyoruz. Kentimizdeki kardeşliğe; barışı, birliği, bütünlüğü hiçbir şekilde hiç kimsenin bozamayacağını ve bunun bozulamaması içinde bizlerin tüm gayreti ile çalışacağını bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA