Ezer: “Amacımız farkındalığı arttırmak”




Tarih: 3 Ekim 2022 Pazartesi 17:04


Hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda 5 Ekim Çarşamba günü Özgecan Aslan Meydanı’nda 1. Akdeniz Rap Festivali ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Festival ile ilgili konuşan hayırsever iş insanı Ezer, “Amacımız farkındalığı arttırmak. 5 Ekim gecesi Sevgi Evi’nde yaşayan, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan 300’e yakın çocuk ve gençlerimiz ile Mersin halkını bir araya getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haber- Berkay Bağbek

MCD Prodüksiyon organizasyonuyla, Yüksek İnşaat Mühendisi hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan sosyal sorumluluk projesi 1. Akdeniz Rap Festivali için basın toplantısı yapıldı. Toplantıya MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Muratcan Demirtaş, Yüksek İnşaat Mühendisi hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kaya Tepe,  Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

“SPONSORUMUZ BU KONUDA OLDUKÇA HASSAS”

Toplantıda konuşan MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Muratcan Demirtaş, “Çocuklarımızın talebi üzerine geliştirdiğimiz projeyi hayırsever iş insanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer’e sunduk. Kendisi 1.Akdeniz Rap Festivali’ne tereddüt etmeden sponsor oldu. Sayın sponsorumuz bu konuda oldukça hassas. Kendisine bize sunmuş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOCUKLARIN TOPLUMLA KAYNAŞMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Amaçlarının farkındalığını artırmak olduğunu kaydeden Ezer,  “MCD Prodüksiyon bu anlamlı projeyle bana geldiğinde ne kadar heyecanlandığımı sizlere anlatamam. Ailecek yıllardır elimizin ulaştığı, gücümüzün yettiği kadar yardım ve sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalışırız. Ama bu proje çok daha büyük ve anlamlıydı. Sevgiye, ilgiye ve sosyalleşmeye ihtiyacı olan dezavantajlı çocuklarımıza dokunmak, onların bir gün dahi olsa gülmesine, eğlenmesine vesile olmak paha biçilemez bir duygu. Bu çocukların toplumla kaynaşması çok önemli. Bu konuyu çok önemsiyoruz. Amacımız farkındalığı arttırmak” diye konuştu.

 

“1.AKDENİZ RAP FESTİVALİ’NE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

5 Ekim gecesi Sevgi Evi’nde yaşayan, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan 300’e yakın çocuk ve gençleri ile Mersin halkını bir araya getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ezer, “Onları hayatın bir kenarına itmek değil de hayatın içine çekebiliriz. Dolayısıyla bu anlamlı projeye destek olmak, çocuklarımızın yüzünü güldürecek olmaktan mutlu, onurlu ve gururluyum. Organizasyon süresince değerli desteklerini bir an olsun esirgemeyen Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan’a, yer tahsisi noktasında desteklerini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, güvenlik noktasında tam destek sağlayan Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Aslan’a teşekkürlerimi sunmak isterim. 5 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’da Özgecan Aslan Meydanı’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek 1.Akdeniz Rap Festivali’ne tüm halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA