Özel bireyler için düzenlenen rap festivalinde, eğitim desteği isteyen öğrenciler de unutulmadı




Tarih: 6 Ekim 2022 Perşembe 17:11


MCD Prodüksiyonun, hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda bu yıl birincisini gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi olan Akdeniz Rap Festivali düzenlendi. 300 özel bireyin yanında on binlerce Mersinlilerin doyasıya eğlendiği festivalde, twitter üzerinden #Akdenizrapfest paylaşımını ile hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer’den destek isteyen öğrenciler de unutulmadı. Paylaşımlara sessiz kalmayan Ezer, “Bugün özel çocuklarımız için bir şeyler yaptık. Gençlerimiz içinde yapalım, 200 öğrenciye hediye kartı dağıtalım. Bir form hazırlayalım bizim instagram, twitter ve facebook hesaplarımızdan bu formu yayınlayalım 2 hafta sonra çeklerimizi iade edelim” dedi.

Haber - Berkay BAĞBEK

Sosyal sorumluluk bilinciyle kimsesiz çocuklar, sevgi evlerindeki çocuklar, onkoloji hastası ve engelli yaşam merkezinde yaşayan çocuk ve gençlerin topluma adaptasyonun amaçlandığı sosyal sorumluluk projesi olan 1.Akdeniz Rap Festivali, Özgecan Aslan Meydanı’nda ücretsiz bir şekilde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Batuhan Şaraplı konseriyle izleyicilerle buluştu. MCD Prodüksiyonun, hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda gerçekleşen festivalde, 300 özel bireyin yanında on binlerce Mersinliler doyasıya eğlendi. Festivalde sanatçıların şarkılarına eşlik ederek coşku ile eğlenen öğrenciler, twitter üzerinden #Akdenizrapfest paylaşımını yaparak hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer’den eğitim için destek istedi. Öğrencilerin paylaşımlarını duyan Ezer, paylaşımlara sessiz kalmadı, 200 öğrenciye kartı vereceklerini sözünü verdi.

 

“FESTİVALİ ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HAZIRLADIK”

Sosyal sorumluluk projesi olan 1.Akdeniz Rap Festivali’nde konuşan Mehmet Şahit Ezer, “Onurluyuz ve gururluyuz hepinizin sayesinde. Biz bu festivali özel çocuklarımız için hazırladık. Onların bir günü, bir gülüşü için, bir nefesi çok önemli. Onlar bizim canlarımız hepiniz aynı anda gülebiliyoruz, eğlenebiliyoruz, vakit geçirebiliyoruz. Hepimiz burada aynı nefesi alıyoruz, aynı havayı soluyoruz. Öncelikle bu geceyi organize eden MCD prodüksiyon ailesine teşekkür ederim. Bu proje bana ilk geldiğinde gerçekten tarifi imkansız duygular yaşadım. Biz ailecek elimizden geldiğince, elimizin uzandığı yere kadar elimizden gelinceye kadar yapıyoruz. Bu festival benim çok farklı çok daha güzel oldu” ifadelerini kullandı.

 

“GENÇLER GELECEĞİMİZDİR”

Çocuklarından öneminden bahseden Ezer, gençlerin saygıyı hakkettiklerini ifade ederek, “Burada çok güzel gençlerimiz var. Hayatta her şeyin bir amacı var. Eğer bugün karşınızda dimdik durabiliyorsam bununda bir amacı var. Eğer 1 yılı hedefliyorsanız, tohum ekiniz. 10 yılı hedefliyorsanız ağaç dikiniz.  100 yılı hedefliyorsanız insan yetiştiriniz. Bizde elimizden gelince insan yetiştireceğiz. Onlara değer vereceğiz. Onlara kıymet vereceğiz, sevgimizi vereceğiz, saygımızı vereceğiz. Saygı sadece büyüklere verilen bir şey değildir. Bizim gençlerde saygıyı hak ediyor. Onlar bizim başımızın tacı, onlar bizim geleceğimizdir. Biz her ne kadar gençlerimizi yargılarsak yargılayalım, gençlerimizde çocuklarımızda bizim aynalarımızdır. Eğer bu durumlar yaşanıyorsa bizden dolayı yaşanıyordur. Büyükler hepimiz kendimize çeki düzen vereceğiz” şeklinde konuştu.

1 Akdeniz Rap Festival plaketini geceyi organize eden MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Murat Can Demirtaş, hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer’e takdim etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA