Kozan’ın tescilli yöresel lezzetleri yoğun ilgi gördü




Tarih: 9 Ekim 2022 Pazar 14:53


Kozan Belediyesi tarafından ilçenin tescillenen Kozan portakalı ve markalaşan lezzetleri 6. Adana Uluslararası Lezzet Festivali’nde katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Festival alanına 30 çeşit yöresel ürün ile katılım sağlayan Kozan Belediyesi standında Kozanlı kadınların ürettikleri kantaron, biberiye yağı, tescilli Kozan portakalı, portakal çiçeği reçeli, kamış sepetleri  sergilendi. 
   Kozan Belediyesi Kültür Müdürü Gökhan Söğüt, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın projesiyle  kırsal kalkınmayı desteklediklerini, köylü kadınların ürettiği ürünleri sergilediklerini ve katılımcılardan yoğun ilgi gördüklerini söyledi. 
   Kozan Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Burak Kamalı ise kamış sepetler ile 30 çeşit yöresel lezzetin Kozan Belediyesi yöresel ürünler standında satışa sunulduğunu söyledi.  
  3 gün boyunca yoğun ilgi olduğunu kaydeden Kamalı, pandemiyle birlikte  yöresel organik ürünlere yoğun ilgi gösterildiğini kaydetti. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA