‘Terörü hep birlikte durdurabiliriz 2022’ standı kuruldu




Tarih: 10 Ekim 2022 Pazartesi 15:56


‘Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz 2022’ projesi ile ben yerine ‘BİZ’ bilinci oluşturmak amacıyla Terörle Mücadele Şube müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF), Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 28.09-01.10.2022 tarihleri arasında Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar alanında stant kuruldu.

‘Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz 2022’ projesi ile ben yerine ‘BİZ’ bilinci oluşturmak, tek çatı altında birleşmek, şiddet, intihar, eylemleri gibi yaşanabilecek terör olaylarının önlenebilmesi, çocuk ve gençlerin sosyalleşmesi, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının oluşturulması, çocukların terör örgütlerinin birer maşası olmalarını engelleyerek, kendilerini bağımsız ifade etmelerini sağlamak ve milli bir şuur oluşturmak için Vali Ali Hamza Pehlivan’ın da katılımıyla Terörle Mücadele Şube müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF), Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 28.09-01.10.2022 tarihleri arasında Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar alanında stant kuruldu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA