Tarsus TSO’da ‘Engelsiz Yaşam’ Farkındalığı




Tarih: 12 Ekim 2022 Çarşamba 15:16


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Görme Engelliler Derneği ve Tarsus Engelliler Platformu iş birliğinde Tarsus TSO konferans salonunda Dünya Görme Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi Göz Sağlığı Uzmanı Dr. Mehmet Yunus Seven ve Psikolog Mürsel Şeker'in katılımcılara bilgi aktardığı söyleşi etkinliğinde ayrıca farkındalık çalışması da yapıldı. Dr. Seven, ‘Engelsiz Yaşam’ konulu yaptığı sunumda Türkiye'de engelliler üzerine yapılması gereken çalışmalara dikkat çekerek, yaşamlarını kolaylaştıracak, onları daha iyi anlamaya çalışacak farkındalık çalışmalarının artmasının önemliliğine değindi. Psikolog Şeker de katılımcılarla interaktif yaptığı sunumda gelen soru ve görüşleri dinledi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA