Mersin İŞKUR’dan önemli protokol




Tarih: 16 Ekim 2022 Pazar 13:37


Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen protokol törenine, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin İŞKUR yetkilileri katıldı. Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu protokolle ilgili olarak yaptığı açıklamada Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle meslek seçimi seminerleri, İş arama becerileri Eğitimleri, iş kulübü eğitimleri, kariyer günleri, istihdam fuarları gibi kurum hizmetlerinin sunulması noktasında geniş bir yelpazede ilgili kurumlarla iş birliğine gidileceğini, kurum olarak doğru mesleğin seçiminden,  işe yerleştirme hizmetlerine kadar ilgili kurumların çatısı altındaki gençlerimize destek olacaklarını söyledi. 22-23 Kasım tarihlerinde Mersin olarak bölgenin en büyük Sanal İstihdam fuarının ikincisini düzenleyeceklerine de değinen Kutlu, vatandaşların https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresinden kurumsal firmaların stantlarını online olarak ziyaret edebileceklerini, firmalar hakkında bilgi edinebileceklerini, özgeçmişlerini yollayabileceklerini, iş ilanlarına başvuru yapabileceklerini, firma yetkilileriyle görüşebileceklerini ve düzenlenen seminerleri izleyebileceklerini belirterek tüm vatandaşlarımızı bu fuara katılmaya davet etti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA