ÇBK rakiplerini BN Hotel misafir edecek




Tarih: 19 Ekim 2022 Çarşamba 16:49


ING Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi ile BN Hotel Thermal & Wellness arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre; bu sezon EuroLeague’de Türkiye’yi temsil edecek olan ÇBK, rakiplerini BN Hotel misafir edecek.

Haber Emrah Birgül

BN Hotel Thermal & Wellnes ve Çukurova Basketbol Kulübü iş birliği lansman töreni gerçekleşti. BN Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza törenine; ÇBK As Başkanı Ali Adalıoğlu, Genel Koordinatör Ender Ünlü, Teknik Sorumlu Zafer Kalaycıoğlu, Baş Antrenör Emre Vatansever ve takım oyuncuları katıldı. Tören konuşmasını gerçekleştiren Genel Koordinatör Ender Ünlü ‘Tek potada, tek ruhla’ sloganın öneminden bahsederek, “Başkanımız Serdar Çervirgen’in bu camiadan gelmesi bu işi yıllarca yaptığı için bu konulara çok hakim. Dolayısıyla daha az paralarla çok daha başarılar bulabiliyoruz. Takım ruhunu, takımın neler isteyeceğini çok iyi biliyor. Başkanımıza buradan çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ADALIOĞLU: “SPORDA SPONSORLUK ÇOK ÖNEMLİDİR”

Törende açıklamalarda bulunan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi As Başkanı Ali Adalıoğlu, “Spor; barış, dostluk ve kardeşliktir. Bu klişe olmuş bir söz ama sporun; kentlere ve ülkelere katkıları yadsınamaz. Bu konuda Kulüp Başkanımız Serdar Çevirgen 2017 yılında basketbol adına öyle bir adım attı ki; o adım bir gökdelen gibi büyüdü. Büyümeye de devam ediyor. Tabi ki sporda sponsorluk çok önemlidir. Bir kişi tek başına bir kulübü yönetmeye çalıştığı zaman bir yerden sonra yorulabilir. Bu nedenle kentlerdeki iş dünyasının sponsorluklara desteği son derece önemli” ifadelerini kullandı.

 

“SLOGAN DA ÇOK GÜZEL, TEK POTADA TEK RUHLA”

BN Hotel’in son iki yılda ÇBK’ya ciddi destekler verdiğini kaydeden Adalıoğlu, “Bırakın sponsorluğu Çukurova Basketbol ile bütünleştiler ve ailemizin içinde yer aldılar. Bu konuda BN Hotel yöneticilerine teşekkür ediyorum. Slogan da çok güzel ‘Tek Potada Tek Ruhla’. Aslında tek potada BN Hotel ve ÇBK değil; bütün Mersin iş dünyasına sesleniyorum. Lütfen bu kulübü yalnız bırakmayalım. 50 yıla yakın gazetecilik yaptım ve doğruları söylemekten aslı çekinmedim, çekinmem de. Ne yazık ki; Mersin iş dünyası, bu konuda sınıfta kalıyor. BN Hotel burada çok önemli bir adım attı. Umarım onların bu adımı; Mersin iş dünyasına örnek olur. Spor kitlesi dünyada her geçen gün artıyor. Biz de ÇBK olarak sponsorlukların daha fazla olmasını istiyoruz. Biz bir aile olmak istiyoruz ve ailemizi büyütmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

KALAYCIOĞLU: “BURADA BÜYÜK BİR ENERJİ VAR”

ÇBK Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu da,  “Sizin bu desteğiniz diğer şirketlere örnek olacaktır. Kadın Basketbolu’nda ben gerçekten çok önemli kulüplerde çalıştım. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel organizasyonun burası olduğunu ifade etmek isterim. Avrupa’da gittiğimiz bütün maçlarda, Euro Lig’de gördüğüm için iki tane süper kupa yönettim. Burada büyük bir enerji var. Buradaki enerji başkanımızın çok genç olmasından kaynaklanıyor. Bu beklentiler kolay şeyler değil. Bu beklentiler için fazla çalışma gerekecek. Bizde enerjimizi genç arkadaşlardan alıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KURT: “ONLARIN ENERJİSİ BN’DEN OLACAK”

 “Mersin’in iki yerli gücü olarak güçlerimizi birleştirmekten mutluyuz” şeklinde dikkat çeken BN Otel Genel Müdür Vekili Pınar Kurt ise, “Termal turizme ilham veren, beklentilerin ötesinde bambaşka deneyimler yaşatan Akdeniz ve Torosların doğal zenginlikleri insanlıkla buluşturan bir lifestyle thermal oteliyiz. Milli ve sosyal değerlere önem veren bir otel olarak, bugün sizlerin şahitliğinde attığımız imza ile, kadın  gücüne dayanan sportif başarısını global arenaya taşıyan Çukurova Basketbol Takımı’nın destekçisi olmak bizlere gurur veriyor. Şehrimize gelecek yabancı takımların sporcu ve teknik heyetini Türk misafirperverliğini ağırlayıp, şehrimizi ve ülkemizi en güzel şekilde teslim edeceğiz. Ayrıca ÇBK sporcu ve teknik heyetini otelimizde dinlenmeleri, arınmaları ve güçlenmeleri için elimizden geleni yapacağız. Onların enerjisi BN’den olacak” diye konuştu.

 

“TÜM MARKALAR YEREL DEĞERLERİN ARKASINDA OLMALI”      

Sözlerine devam eden Kurt, “Toprağına sevgisi ve saygısı olan tüm markalar yerel değerlerin arkasında olmalı. Spor ülkemizin birleştirici  gücü. Ancak kadının yeri her alanda olduğu gibi sporda da kısıtlı. Desteklerinde nasıl başarılara imza atabildikleri ortada. Sporda kadına yönelik pozitif ayrımcılığa dikkat çeken Türk sporunun ve Mersin’in kalkınmasına, tanıtımına önemli rol oynayan bu birlikteliğin tüm takım ve şirketlere örnek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

TOPUZ: “ORTAMIMIZ ÇOK FARKLI VE DAHA RAHAT”     

Takım kaptanı Esra Ural Topuz da başkanlarının sadece basketbola odaklanmalarını istediğini belirterek, “Bir Mersinli olarak Çukurova Basketbol Kulübü’nde olduğum için çok mutluyum. Ben Fenerbahçe’de de oynadım. Kayseri’de oynadım. Değişik Euro Lig’de oynadım. Birçok deplasmana gittik. Çok tesis de gördüm.  Bizim başkanımız Serdar Çevirgen en iyisini yaptı, bizim sadece basketbola odaklanmamızı istiyor. Çok önem veriyor. Bu bizim için çok büyük avantaj. Fenerbahçe’den daha rahat ve daha farklı ortamımız var. Bizden tek isteği işimize konsantre olmamız ve devam etmemiz” dedi.

 

“SİZ TURİZM SEKTÖRÜNDE MERSİN’İN ŞAMPİYONUSUNUZ”

Otelde konforlarının sağlandığını kaydeden Kaptan Topuz, “Bir Mersinli olarak bu otele ikinci kez geliyorum ve gerçekten gurur duyuyorum. Mersin’e böyle bir otel kazandırıldığı için teşekkür ediyorum. Siz turizm sektöründe Mersin’in şampiyonusunuz, biz basketbolda Türkiye’nin şampiyonuyuz. Beraber başarıya yürüyeceğimize daha güçlü olacağımıza çok eminim” sözlerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA