Yeni MİY, biletlerini internette passo.com’dan satacak




Tarih: 19 Ekim 2022 Çarşamba 16:51


3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu –Passo Biletleme şirketi ile 2022-2023 sezonu iç saha biletlerinin satışlarına aracılık konusunda anlaştı.

Haber- Behzat Ö.Beyazlar

Yeni Mersin İdman Yurdu, bilet satışında yeni sisteme geçti. Passo ile anlaşmaya varan Kırmızı Lacivertliler, bundan sonra biletlerini internette passo.com’dan satacak. Taraftarının kolaylıkla biletlere ulaşmasını sağlamak için Passo’dan nasıl bilet almaşları konusunda detaylı olarak anlattı.

PASSO’DAN BİLET NASIL ALINIR

Passo’dan bilet almak için www.passo.com.tr web sitesinden veya Passo mobil uygulamasından önce hesabınız yok ise yeni hesap oluşturulacak. Passo hesap var ise, Yeni Mersin İdman Yurdu maçının bilgileri bulunup ilgili maça ait bilet satın alınabiliyor. Passo mobil uygulamasına üye girişi yapıldıktan sonra sağ alt köşede yer alan hesabım ismine tıklanarak açılan profilim sayfasından biletlerim sekmesi seçilerek PDF indir butonu tıklanacak ve telefona indirilecek. Ekrana gelen PDF bilet ile maça giriş yapılabiliyor. Maç günleri, maçın başlamasına 3 saat kala Mersin stadyumu gişelerinden Passo kağıt bilet satışı da yapılıyor.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA