14. Uluslarası Tarsus Yarı Maratonu pazar günü başlıyor




Tarih: 20 Ekim 2022 Perşembe 16:56


Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan 14. Uluslarası Tarsus Yarı Maratonu’nun lansmanında Seçer, “Ben de Pazar günü halk koşusunda olacağım, hepinizi bekliyorum. 3 binden fazla katılım olacağı söylendi. Burada uluslararası platformda koşu yapan sporcularımız var. Türkiye’den değişik illerden sporcularımız var” dedi.

Haber-Burak Karataş

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ‘14. Uluslarası Tarsus Yarı Maratonu’nun lansmanı gerçekleşti. Tarsus Yarenlik Alanı’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılımıyla lansman başladı.  Maraton, 23 Ekim Pazar günü başlıyor. 21 kilometrelik Yarı Maraton Koşusu saat 09.00’da, 3 kilometrelik Halk Koşusu ise 09.30’da başlayacak. Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda başlayıp, yine aynı noktada sonlanacak olan Yarı Maraton’un ödül töreni ise 11.30’da yapılacak.

 

“ÇOK GÜZEL KONSERLER OLACAK”

Festivale yurdun her tarafından ve yurt dışından toplulukların geleceğini söyleyen Seçer, “Halk dansları, sanatçılar, söyleşiler, romancılar, gazeteciler herkes burada olacak. Mersin'in yetiştirdiği Tarsus'un yetiştirdiği değerleri buraya çağıracağız. Çok güzel konserler olacak” şeklinde konuştu. Kendileri için önemli bir etkinlik olduğunu belirten Seçer, “İnsanların bir arada olması, belli bir süreliğine de olsa huzur bulması; siyasi görüş, mezhep, meşrep ayrımı olmadan bir arada olması benim için önemli. Biz bir yüreğiz, biz Türkiye'yiz, doğudan batıya, kuzeyden güneye… Herkesi kucaklayacağız. Bölmek, ayırmak, asıl vatana ihanet bu. ‘Sen kırmızısın, sen mavisin, sen yeşilsin’ demektir asıl bölücülük” dedi.

 

“TARSUS’A HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Tarsus’a hizmetlerini artıracaklarını aktaran Seçer, “Kaliteli yollar yapılıyor, yeni bulvarlar açılıyor, yeşil alan düzenlemeleri gerçekleşiyor. Adana Caddesi, İsmet Paşa Bulvarı, Yeşilyol, Kleopatra'ya kadar tüm caddeleri 2023 yılı programı içerisinde Prestij Caddeleri yapacağız” diye konuştu.

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA