Yılın Çıkış Yapan Siyasetçisi: Mehmet Dutar




Tarih: 20 Ekim 2022 Perşembe 17:29


3. Mersin Altın Çilek Ödülleri, düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Gecede, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar da ödüle layık görüldü.

Haber-Cihan Barış Budak

Saygın Medya tarafından Mersin Altın Çilek Ödülleri'nin bu yıl 3'ncüsü düzenlendi. Mersin Divan Oteli'nde yapılan törende ödüller sahiplerini buldu. İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar da ödül gecesinde yer aldı. Mersin'in tanınan ve sevilen siyasetçilerinden Dutar, gecede 'Yılın Çıkış Yapan Siyasetçisi Ödülü'ne layık görüldü.

 

TÜRKİYE'NİN SEVİLEN ÜNLÜ İSİMLERİ GECEDE ÖDÜLLERİNİ ALDI

Yeliz Doğramacılar ve Cengiz Tuğrul Ayaz'ın sunuculuğunu yaptığı ödül gecesinde müzik, sinema, televizyon ve sanat alanlarında başarı ödülleri takdim edildi. Gecede Salih Güney, Çiğdem Tunç, Nuri Alço, Ruhi Sarı, Kahraman Sivri, İnan Ulaş Torun, Ahmet Selçuk İlkan, Betül Demir, Doğuş, Vahe Kılıçaslan, Kahraman Tazeoğlu, Menajer İbrahim Koç, Metin Hara, Muammer Kapucuoğlu, Çetin Altay, Ahmet Baran, Ali Eşitmez, Grand Müzik, Polen Emre, Şahin Vural, Neva Pekuz, Emirhan Cengiz, Musa Eroğlu, Beyaz Futbol, Müge Anlı, Ertem Şener, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a ödülleri takdim edildi. Vefa ödülleri kapsamında yakın zamanda hayatlarını kaybeden Fatma Girik ve Cüneyt Arkın’a ithafen onur ödülleri ailelerine teslim edildi.

 

GECEYE DAMGA VURANLAR ARASINDA MEHMET DUTAR YER ALDI

Mersin Altın Çilek Ödülleri’nde ilk kez düzenlenen Yılın Çıkış Yapan Siyasetçisi kategorisinde ödülü alan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, geceye damga vuran isimlerden biri oldu. Dutar, 3 yıllık görev süresi boyunca 805 mahalleyi gezerek her partiden Mersinlinin sevdiği ve takdir ettiği bir siyasetçi olma özelliğini kazanırken, gezdiği mahallelerde ise vatandaşların dertlerine ortak olduğunu vurguladı. Mersin söz konusu olduğunda ve Mersin'in marka kent olması yolunda taraf olmayı bir kenara bırakıp ortak akılla hareket etmeyi önemsediğini belirten Dutar, "Mersin'in sorunlarında Mersin halkını her zaman ortak akla davet ettik" dedi. Her fırsatta Mersin'in bir kardeşlik kenti olduğunu vurgulayan ve kentin hem iş dünyası hem de sivil toplum örgütleriyle iyi bir ilişki ağı kuran Dutar, aldığı ödüle birlikte siyasetteki sorumluluğunun arttığını kaydetti.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA