Gazipaşa’nın en ağır çekirdeksiz narı belli oldu




Tarih: 23 Ekim 2022 Pazar 15:31


Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 6. Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu ve 12.Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropik Meyve Festivali etkinlikleri çerçevesinde ‘En Ağır Çekirdeksiz Nar’ yarışmasının kazananları belli oldu.

Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen Çekirdeksiz Nar ve Tropik Meyve Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri bünyesinde "En Ağır Çekirdeksiz Nar" yarışması yapıldı. Onlarca çiftçinin katıldığı yarışmada tek tek  hassas terazi üzerinde tartılan çekirdeksiz narların ağırlığı not edilerek yarışmanın kazananı belirlendi. Yapılan incelemelerde en ağır çekirdeksiz narın bin 500 gram ile üretici Erol Özel’in olduğu belirlendi. 
 
En ağır çekirdeksiz nar bin 500 gram 
En Ağır Çekirdeksiz Nar Yarışmasında, bin 500 gram ile Erol Özel birinci, bin 357 gram ile Şevket Kaya ikinci ve bin 318 gram ile Akın Taşdemir üçüncü oldu. Yarışmada ilk üçe giren isimlere ise para ödülü takdim edildi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA