Aday mühendislerin hizmet içi eğitimleri tamamlandı




Tarih: 24 Ekim 2022 Pazartesi 14:18


Orman Bölge Müdürlüğü’nün 2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında beş hafta süren Aday Mühendis hizmet içi eğitimleri tamamlandı.

Şube müdürlerince verilen eğitimlerde; sorumluluk alanındaki iş ve işlemlerle ilgili, mevzuat çerçevesinde yapılacaklar, kamuoyuna karşı olan sorumluluklar ve davranışlar, devlet memurluğu, kurum içinde uyumun nasıl sağlanacağı ve Orman Bilgi Sistemi (ORBİS) hizmetlerinin yürütülmesinde yerine getirilmesi gereken hususlara değinildi. Ayrıca, iki hafta süren teorik eğitim çalışmalarının ikinci kısmı olan arazi uygulama eğitimleri de tamamlandı. Eğitimin sonunda aday değerlendirme sınavı yapıldı. Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ı, eğitimleri tamamlanan aday mühendisler makamında ziyaret etti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA