Mersin Polisinden PKK/KCK terör örgütüne operasyon




Tarih: 25 Ekim 2022 Salı 15:07


Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mersin genelinde PKK/KCK/PYD/YPG Silahlı Terör Örgütünün eylem ve faaliyetlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

PKK/KCK terör örgütü adına örgütün Suriye uzantısı PYD/YPG içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve yapılan çalışmalarda örgüt içerisindeki faaliyetlerine ilişkin fotoğrafları tespit edilen M.M., A.E.Ş., A.I., S.S. ve S.N. isimli 5 şüpheli şahıs ile, Türkiye’nin Yurtiçi ve sınır ötesinde yapmış olduğu başarılı operasyonları itibarsızlaştırmak için ve  PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün yapılarını, mensuplarını, eylem ve faaliyetlerini övücü/yüceltici/destekleyici mahiyette sosyal medya üzerinden paylaşım yaptıkları tespit edilen A.İ., A.Ş., M.M., F.D., M.A., B.U., G.E., B.Z., R.E., G.K. isimli 10 şüpheli şahıs; olmak üzere toplamda 15 şüpheli şahsa yönelik 25.10.2022 günü 200 polisin katılımı ile 15 adrese eş zamanlı olarak operasyonel çalışma gerçekleştirilmiştir. Operasyon neticesinde 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı, 2 şüphelinin ise yakalama çalışmaları devam etmektedir. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA