En başarılı 10 ilçe belediye başkanı arasında Bozdoğan ve Tollu da yerini aldı




Tarih: 28 Ekim 2022 Cuma 18:01


ORC’nin Araştırması’nda en başarılı 10 ilçe belediye başkanı arasından Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan 3. seçilirken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise 10. sırada yerini aldı.

Haber-Berkay Bağbek

ORC Araştırma Şirketi, "En başarılı büyükşehir belediye başkanları" anketinin sonuçlarını paylaştı. ORC Araştırma Şirketi tarafından Türkiye kamuoyunda yapılan en başarılı 10 ilçe belediye başkanları belli oldu. ORC’nin Ekim 2022 tarihli araştırmasında birinci İstanbul'dan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu olurken ikinci ise İznik Belediye Başkanı Fatma K. Hürriyet oldu.  Başarılı çalışmaları ile göz dolduran Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise ORC'nin ‘En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ araştırmasında Mersin'den sıralamaya giren ilçe belediye başkanları oldu. Araştırmanın oranlarına göre; yüzde 62,3 'lük oranla 3. sırada Bozdoğan yerini alırken, yüzde 55,9 ile Tollu 10. sırada yerini aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA