Danışmanlık hizmeti alınacaktır




Tarih: 31 Ekim 2022 Pazartesi 10:02


12 Aylık Tehlikeli Madde Güvelik Danışmanlığı ve Çevre Danışmanlığı Hizmet Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre ihale tarihi ve saati 14.11.2022 11:00 Yapılacağı/teslim edileceği yer :Başkanlığımıza Bağlı Tüm Sağlık Tesisleri (1-Sultan 2. Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2-Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 3-Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4-Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 5-Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 6- Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 7- Erenköy Ruh Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 8- Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 9- Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 10- Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi, 11- Üsküdar Devlet Hastanesi, 12-Beykoz Devlet Hastanesi, 13-Şile Devlet Hastanesi, 14-Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 15- Beykoz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 16- Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 17- Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 18- Çekmeköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 19-Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 20- Üsküdar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) ve ek binaları ile sonradan Başkanlığımız bünyesine dahil edilen birimler. Olarak belirlenmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA