MTSO seçimlerimde Kızıltan’a karşı bir cephe oluşturulduğu iddiası




Tarih: 31 Ekim 2022 Pazartesi 15:50


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimlerine sayılı günler kala başkan adayı olarak ismi geçen kişilerin Ayhan Kızıltan karşısında bir araya geldiği iddia ediliyor.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar, sempatik tavrı, birleştirici duruşu ile Mersinlilerin sevgisini ve güvenini kazanan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’a karşı bir cephe oluşturulduğu iddiası Mersin kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Bugüne kadar adı başkanlık yarışında geçen isimlerin Ayhan Kızıltan’ın karşısında birlikte hareket ettiği iddiaları sonrasında Kızıltan’ı destekleyen ekibin daha sıkı bir çalışma içerisine girdiği söyleniyor. Özellikle Başkan ve Yönetim Kurulu’nu belirleyecek olan meclis üyelerinin seçimlerinde öne çıkan isimlerin Kızıltan’ın bir dönem daha Mersin iş dünyasına liderlik yapması gerektiği yönünde fikir birliğine girdikleri ifade ediliyor. Kızıltan’ın başkanlık dönemi boyunca MTSO içerisinde huzurun hakim olduğunu söyleyen meclis üyeleri, Ayhan Kızıltan’ın yeni bir yönetim kurulu ile kent adına önemli çalışmaların altına imza atacağına emin olduklarını ifade ediyorlar. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA